Min dag

Min otroligt händelserika dag:

Vaknar åtta, ger nytt vatten och mat åt kissarna, tar en dusch och smörjer in mig. Lindar in mig i min mysiga morgonrock och ägnar lite tid åt kissarna. Ringer en mängd viktiga samtal, bl a till veterinären för en vaccination av lillan, till min fd mentor ang eventuella företagsplaner, kunder och annat viktigt. Kl 10 lägger jag mig ner och öppnar en bok, fortfarande i morgonrock, okammad och osminkad. Telefonen ringer ca 10.20 och mamma talar om för mig att hon och Lotta ska äta lunch här kl 11. Klart jag ordnar det. Slänger på mig kläder och lite mascara, gör en snabb kycklingwok, äter med mamma och Lotta, visar dem katterna. Följer med dem ut och in i bilen, kör till mötet. Delar med mig av min eminenta ekonomiska råd till UF-företaget, dricker gammalt kaffe med min syster, kör förbi dollarstore på hemvägen. Slösar pengar på kattsaker och åker hem. Visar katterna deras nya korgar (som de fullkomligt älskar och har flyttat in i) Vispar ihop en NYTTIG chokladmousse, värmer rester till middag och vips så kommer N hem och dagen är i princip slut.

Jag är utpumpad av denna arbetslöshet.

Vad fan gör jag hela dagarna!?

Jag har inget jobb, ingen hobby och väldigt lite pengar att spendera. Hur fan kan dagarna gå så fort?

Aahhh, så var det. Vi har fått tillökning. Numera bor det två kattdamer hemma hos oss. Tigra 5 månader och lillisen Västboskogens Acha, 12 veckor. (Ska inte behålla namnet Acha(Atja) men har inte bestämt oss för vad lillan ska heta ännu, förslag? Vit botten med grå teckning på övre delen av hudvudet, ryggen och svansen, semilånghårig och söt som socker) 

Nå till poängen: Tigra ville nog inte ha en lillasyster. Därav beter hon sig lite bitchigt, stundvis. Ena stunden ligger de i samma korg och tvättar varandra och nästa siktar Tigra på lillans strupe. Som tur är lillan duktig på att försvara sig och Tigra vänder och springer iväg bara hon visar tänderna. Med andra ord har jag full rulle med att se till att ingen katt skadar den andra och att få båda katterna att känna sig lika mycket älskade. Jag har plöjt kattbok efter kattbok för att ta reda på varför de gör som de gör, men får inget bra svar då ingen av donnorna är könsmogen ännu. Alla scenarior som tas upp i böckerna handlar om vuxen katt och kattunge eller två vuxna katter.

Nu verkar det iaf som att Tigra bara leker (lite välvåldsamt) Men egentligen inte vill lillan något illa. Så de blir nog bästa vänner om ett par dagar:) De är så söta tillsammans när de småboxas över sina korgkanter:)

arbetslös

Först blev jag tokig, sedan stressad och nu börjar det plana ut. Jag har massvis att göra under dagarna och min egen tid, dvs mellan 8.00 och 12.00 läser jag böcker och myser med katten. Kl 12 är det lunchdags och då kommer också N hem och äter. Efter det har jag alltid ärenden att uträtta och huxflux är det kväll.

Nåväl jag har ju min lilla 9 tums dator och snart har jag nog lärt mig att skriva på dessa miniknappar:)

Vad händer just nu? Inget jobb på g, men har säkt litegrann och hört mig för. Jag gör lite Mary Kay och har fått ett uppdrag som ekonomisk rådgivare åt ett UF-företag. Det känns riktigt kul!     

RSS 2.0